18 maj 2009

Skaffa vuxenpoäng - gå med i Hyresgästföreningen!


Att bli vuxen är inget att sträva efter i vår tid, det är förenat med stor vånda och vuxenheten bör hållas på avstånd så länge det går. Det finns därför tester på nätet där man kan kolla av hur många vuxenpoäng man är uppe i. Det finns fjortistester också för de som förnekar att åren går och som gärna vill hålla sig kvar på tonårsstadiet. Fast om man är 30 och klarar en fjortistest är man nog illa ute.

Vuxenpoäng får man om man köper sin bostad, pensionssparar och har en herrgårdsvagn. Medlemskap i Hyresgästföreningen är vuxet. Det oroar många. Det förstår man om man googlar på kombinationen hyresgästföreningen och vuxenpoäng.

Många har dragit på sig vuxenpoäng genom att bli medlemmar (se exempel här, här, här, här och här). Men det är samtidigt ett nödvändigt steg att ta. Hyresrätt är frihet, men man får se upp så man inte blir snuvad på underhållet och får hyreshöjningar som värden hittat på själv.

Hyresgästföreningen erbjuder inte bara vuxenpoäng utan också råd och dåd. 537 500 medlemmar kan inte ha fel, bli medlem du med.

1 kommentar:

tobys.se sa...

Roligt att du läste mitt inlägg. Det känns riktigt bra att vara medlem i hyresgästföreningen!

H.Toby