06 juni 2008

Bloggliv

Bloggare måste intressera sig för livet runt sin blogg. Varför det till exempel så många i Lindesberg som läser bloggen. Första Lindesbergsbesöket var den 28.5 sedan har det bara ökat. Kan någon förklara det?

Man kan kolla på vilka sökord som banat väg in i bloggen. Man tänker sig att det söks på: "hyror i fara", "fastighetsägarna vill ha mer", "hur ska du göra nu, Odell".

Men inte då. Hur reagerade exempelvis den som sökte på "huggbävern" och som kom till bloggen om radhus på höjden. Det får vi kanske aldrig veta.

Någon har sökt på "invandring på östermalm", hur man nu kan få för sig att det finns någon sådan. Denna någon kom till bloggen om Liza Marklund som väl snarare har utvandrat till Spanien.

Den som sökte på "Noren dagboken" fick ta del av sjukdomsläget på förbundskontoret samt att André läste dagboken i sjuksängen.

Den som ville till "you tube sexvideo" kom till bostadsdagarna i Gävle. Jag hoppas det gav vederbörande någon ny insikt. Googlesök kan uppenbarligen få in folk på nya spår.

Inga kommentarer: